Vanliga frågor

Har har vi samlat de vanligaste frågorna vi brukar få angående Brilliant Smiles WHITENINGevo STRIPS.

Ja. Enligt lag måste tänderna undersökas av tandläkare innan strips får lämnas ut. 

Nej. BrilliantSmiles strips är skonsamma och skadar inte dina tänder. 

Brilliant Smiles Whitening Strips har 6% väteperoxid som aktiv ingrediens. Marknadens högsta lagliga styrka. Detta ger det bästa möjliga resultatet. Resultatet är beroende av typen av missfärgningar, mängden missfärgningar, hur djupt dom sitter, tändernas genomskinlighet och mycket annat. Dina personliga förutsättningar styr resultatet och kan enbart konstateras efter genomförd behandling. Brilliant Smiles Whitening Strips formula ger dig möjligheten till ett optimalt resultat. 

De missfärgningar som bleks bort är borta för alltid. Hur länge resultatet håller beror på missfärgande mat och dryckesvanor, hur väl man sköter sina tänder, hur snabbt man bygger på med tandsten och plack mm mm. Vanligast är att man är nöjd med sina vitare tänder i flera år innan man behöver bättra på med en blekning till. 

När du köper strips på vår hemsida så ombeds du välja stad. Om staden du befinner dig i finns i rullistan så finns det tandläkare som erbjuder strips i din stad. 

Brilliant Smiles strips är kylvaror. Förvaras i kylskåp. 

Brilliant Smiles strips innehåller 6% väteperoxid. Det är riktig fungerande tandblekning som enbart finns att tillgå via tandläkare. Vi kan av förklarliga skäl inte svara på varför den tandblekning du provat inte fungerade. 

Det är inte farligt att använda dom men resultatet kan utebli om väteperoxiden i stripsen har brutits ner. 

Ja. Väteperoxid är en kylvara som eventuellt klarar en vecka eller två i rumstemperatur. Följden blir förkortad hållbarhet. Efter några månader så har dom tyvärr hunnit förstöras. 

Ett Brilliants Smile Strips kit innehåller 14 dagars behandling för övre och nedre tandraden. Många är nöjda redan efter 7 dagars behandling. Resterande 7 dagars behandling går bra att spara i kylskåp för att bättra på blekningen efter ett år eller liknande.